laftestolen

KVITFJELL

Det beste av skikjøring og det fremste av kos og hygge.


OMRÅDET

Snøsikre Kvitfjell har en unik atmosfære, som blander det beste av skikjøring med det fremste av kos og hygge. Lett tilgjengelig fra E6, kun 45 minutter nord for Lillehammer.

34 km

ALPINLØYPER

31

LØYPER

14

HEISER

600 km

LAGRENNSLØYPER

Laftestølen Hyttefelt


På et sentralt og flott beliggende hyttefelt på Kvitfjell Varden kommer nå 2. salgstrinn med 15 moderne og helt nye stavlaft- og laftehytter på romslige utsiktstomter for salg. Laftestølen har en unik beliggenhet med direkte ski-inn/ski-ut til både langrenn og alpint, og byr på en flott utsikt mot Kvitfjell Vest og alpinbakkene!

VISSTE DU AT

Kvitfjell har Norges lengste svarte nedfart på hele 3,3 km?

Et paradis for alpinentusiastene


Kvitfjell er ikke bare den råe utforløypa du ser fra motorveien. Her finner du brede og lange løyper for alle nivåer. Med sine 34 kilometer med alpinbakker som sprer seg ut over 854 høydemeter byr Kvitfjell på fred, ro og perfekt preparerte løyper så langt øyet kan se. Du trenger ikke å bekymre deg over lange heiskøer.

Et langrennsmekka


Laftestølen er det perfekte utgangspunktet for langrennsturen. Her kan du la bilen stå igjen på hytta – det er bare å gli rett ut i langrennsløypene utenfor døren.

Tar du Varden-heisen opp til toppen får du tilgang til et utstrakt langrennsnett med mange muligheter. Fra toppen av Varden er det i overkant av 1 mil til Skeikampen og 2,5 mil til Gålå. Man kan også ta kortere turer til Skardbua og Fagerhøi. Det preppes flotte spor hele sesongen, og det finnes turer for alle nivåer i det 600 km lange løypenettet. For barna er det et stort skilekområde rett nedenfor Laftestølen, som egner seg utmerket til lek og aktivitet.

Vandring i Peer Gynts Rike


Mange av stiene går i høyfjellsterreng, med utsikt mot Rondane og Huldreheimen, mens andre stier går i skogsterreng. Området har en rik og spennende flora og fauna, og mange gode fiskevann. Gjennom dette vakre fjellterrenget går den ca. 90 km lange Peer Gyntstien som gir gode muligheter for å gå fra sted til sted gjennom Peer Gynts Rike.

Kjent for sin gode mat


Kvitfjell er stedet for matentusiastene, og her finner du et spennende utvalg spisesteder som tilbyr alt fra komplette gourmetmiddager til nybakte kanelboller og en god kopp kakao. Med hjemmelaget kvalitetsmat får matopplevelsen fullt fokus. Derfor er vi på Kvitfjell stolte over å være en frityrfri sone.


Kontakt PrivatMegleren

Hallvard Brekke Klingen

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Nyeboliger Oslo

+47 98 40 55 75
hallvard.klingen@privatmegleren.no

Cato Menkerud

Et prosjekt av